SÆSON 2


Episode 1: Akne

I sæsonens første afsnit går vi under huden og taler om akne med læge Tamara Lund fra dermatologisk afdeling på Bispebjerg. Vi går igennem alt fra symptomer til behandling. For mange både drenge og piger rammer det i teenageårene, mens hovedsagligt kvinder pludseligt rammes af det, når de når 40'erne. Vi har inviteret Fulvia Kryger fra The Glow Institute i studiet for at tale om sin oplevelse med voksenakne.


Episode 2: Skin Talk: At leve med voksenakne

I sæsonens første Skin Talk fortsætter vi samtalen med Fulvia Kryger fra The Glow Institute. Uanset om man er teenager eller i 40'erne, er akne en hudlidelse, der for mange har følelsesmæssige konsekvenser, som belaster sociallivet. Fulvia fortæller sin historie om, hvordan hun stod midt i den mest spændende tid som nystartet iværksætter og blev ramt af voksenakne uden at vide hvorfor. Vi finder ud af, hvordan hun har lært at acceptere sig selv og sin hud.

Episode 3: Overgangsalderen

I denne episode taler vi om overgangsalderen. Hvad der er en naturlig fase i mange kvinders liv, er desværre oftest tabubelagt og er for en del kvinder forbundet med en vis portion skam. Det vil vi gerne til livs og åbne dialogen op, så vi forhåbentligt kan tale mere åbent om det. Vi har inviteret kosmetolog og komplementær hormonterapeut Eva Toudahl fra Zenbiose i studiet til at fortælle mere om overgangsalderen, behandlingsmuligheder og hvad der egentlig sker med huden i den periode - også i årene op til, hvor man kan sætte ind på at understøtte sin hud.

Episode 4: Interview med grundlæggeren af Paula's Choice

Tag med til Paris, hvor vi mødes med grundlæggeren af det populære amerikanske hudplejemærke Paula’s Choice, som netop har fejret deres 27 års jubilæum. Med en kæmpe viden om ingredienser og hudpleje har den 68 årige Paula Begoun skabt sig et navn som the Cosmetics Cop ved at gå både produkter og ingredienser efter i sømmene for at sikre, at alle kan få et indblik i, hvad de rent faktisk putter på deres hud. Find bl.a. ud af, hvad Paula selv aldrig ville gøre ved sin hud med den viden og hvad der har overrasket hende mest med hud og hudpleje.


Episode 5: CeraVe - kultmærket der har taget de sociale medier med storm

I samarbejde med CeraVe har vi lavet et program om kultmærket, der har taget de sociale medier med storm. Vi går under huden på CeraVe for at undersøge, hvorfor mærket har fået kultstatus verden over og hvad det er, der gør, at deres produkter bliver revet væk fra hylderne. Med i studiet har vi Gitte Bech Landgreve, Nordic Training fra CeraVe, som fortæller, hvordan man bedst renser sin hud og vi kigger nærmere på deres nye hudplejeserie Blemish Control til akneplaget hud. Find ud af, hvilken cleanser der er bedst til netop din hudtype. Lyt med!


Episode 6: Skin List: Anbefalinger fra beautyskabet

Lyt med, når vi deler ud af egne både nye og gamle produktfavoritter i det nye Skin List format. Vi har åbnet beautyskabet op og du kan bl.a. finde ud af, hvilken natcreme er Annes favorit og hvad der ellers fylder i skabet for tiden.


Episode 7: Atopisk eksem

Atopisk eksem, astmaeksem, børneeksem - ukært barn har mange navne. I denne episode dykker vi sammen med læge Tamara Lund fra Bispebjerg Hospital dybere ned i eksemhud for at finde ud af årsag, symptomer og hvordan du bedst behandler din hud. Vi deler som altid ud af gode anbefalinger til eksemhud - og i det hele taget hud med et stort behov for fugt. 


Episode 8: Skin Talk - en naturlig tilgang til atopisk eksem

I denne udgave af Skin Talk fortsætter vi samtalen om atopisk eksem set ud fra en mere personlig vinkel. Line Gleitze Smith er grundlægger af KRADS SKIN, et oplysende fællesskab med fokus på atopisk eksem. Vi dykker ned i Lines personlige healingrejse gennem eksem og hun giver sine bedste bud på daglige tiltag, der har hjulpet hende til at få kontrol med sin eksem.


Episode 9: Skin Talk: fra skuespiller til hudnørd

Henover sommeren væltede det frem med beautybrands med kendte personer bag navnet. Alt fra Brad Pitts Le Domaine og Jared Letos Twentynine Palms til Hailey Biebers Rhode og Skkn by Kim Kardashian. I denne episode af Skin Talk dykker vi ned i den efterhånden store pool af celebre personer, der har lanceret deres egne beautybrands.
Lyt med for at finde ud af, hvilke af de brands vi selv drømmer om at prøve.


Episode 10: Ritualer: Irina Olsen

Vi er tilbage med Ritualer, som er et fast tilbagevendende format, hvor vi går lidt over og under huden på spændende mennesker. I denne episode får vi besøg af iværksætter og influent Irina Olsen - også bedre kendt som Irina the Diva - hvor vi får mere at vide om hendes første fascination af beauty, hendes barndom i Ukraine og hvad der er hendes guilty pleasure på Instagram og Tik Tok. Vi får selvfølgelig også et indblik i hendes egen skønhedsrutine.


Episode 11: Kosttilskud

I denne episode dykker vi længere ned i kosttilskud. Sammen med grundlæggeren af VITAVIVA, Bianca Brangstrup, taler vi lidt om, hvad kosttilskud er for en størrelse, hvilke ingredienser man skal kigge efter for bedre hud og velvære samt hvornår på dagen og hvordan man skal tage sin kosttilskud for at opnå den optimale effekt. Lyt med og følg også med på Instagram.


Episode 12: Skin List: anbefalinger til vinterhud og hår

I sæsonens sidste episode deler vi nogle af de gode produkter, som vi bruger for tiden, hvoraf flere er især gode til de kolde vintermåneder. Find ud, hvad Anne bruger til kuldepåvirkede hænder og hvad der ellers har fundet vej ind i makeuptasken.